Mádsummer klub

A borászat Mádsummer klubtagsági rendszere két elemből áll:
– Ők kapnak elsőként / vagy kizárólag meghívót és részvételi lehetőséget a borászatban vagy Budapesten rendezett eseményeinkre,
– a legnagyobb kedvezményt kapják borok rendelésekor és szállásfoglaláskor.

2022-ben a nyári napfordulót ünneplő Mádsummer éves születésnapi rendezvényünk június 18-án, szombaton lesz, a Jó Éjszakát Mád rendezvény keretei között.

2021-ben a pontosan 100 éves telepítésű Úrágya 57-es ültetvényünket ünnepeltük a nyári napfordulón, a Misztrál Együttes és a Hollóének zenéjével, Csomortáni Gál László kiállításával és beszédével. Csodás volt fent a dűlőben a leghosszabb Nap. A Magyar Suzuki támogatásával, az RBiker túrájával a DRZ Hungary éves Országos Találkozója is ez a rendezvény volt.

2020-ban a Demetervin 20 éves fennállását barátaink javaslatára a 75 éves MV Agusta Motor, a 10 éves MF Motors, a 15 éves MV Agusta Club Hungary együtt ünnepelte. Heinczinger Mika zenélt Csomortáni Gál László képeihez a klubrendezvényen, június 20-án.

A 2019-es Mádsummer volt az első klubrendezvény, amelyen megünnepeltük a nyári napfordulót, ezzel elindítva a pincészet önálló eseményeit. A Hollóének koncertje, a tűzzsonglőrök, az Anyukám Mondta Étterem gasztronómiai kínálata, és az MV Agusta, valamint az RBiker motoros felhozatala és gurulása minden érzéket bizsergetett.